Wednesday, March 23, 2016

Stickers untuk apa?

STICKER UNTUK APA?


http://famieshafie.blogspot.my/p/stickers.html

 • Anda atau keluarga anda memerlukan sticker untuk pelbagai perkara antaranya hobi menampal sticker atau menanda barangan peribadi dengan sticker design peribadi dan unik. Sticker boleh ditampal pada motorsikal, kereta, basikal, buku sekolah anak dan barangan peribadi seperti pensel, pen dan banyak lagi.
 • Ada juga yang menampal sticker pada Safety Helmet, Helmet Motorsikal, pintu locker, pintu rumah, balang kaca menyimpan gula, garam dan pelbagai kegunaan.
 • Anda mempunyai Handphone? boleh tampal sticker pada belakang handphone gambar orang tersayang, gambar kucing tersayang mahupun gambar watak kartun yang anda gemari seperti Superman dan Spiderman.
 • Nak kenakan kawan di kolej? tempah sticker dan tampal dibelakang bajunya...
 • Ingin memikat hati gadis kolej yang diminati... tempah sticker khas ada gambar si dia dalam bentuk Heart dan hiasan bunga lengkap dengan kata-kata mutiara serta tandatangan anda.... tampal atas buku nota dia.... stylo cara ni...
 • Anda pengurus kilang atau pejabat? perlukan sticker untuk melabelkan harta pejabat atau produk? boleh jer.
 • Musim bola? tampal pada kereta.
 • Musim perayaan? tampal pada kereta.
 • Nak ambil hati pak mertua...? kasi je duit atau tambah sikit lagi.... beri dia sticker ayat seribu dinar... tampal kat motor dia untuk dia gebang kat kedai kopi.
 • Anda menetap di US? sticker sana mahal... tempah sini dan kami akan pos.
 • OKU? tempah sticker kereta.
 • Ah-Long, peminjam duit berlesen? tampal sticker di tiang lampu, perhentian bas.
http://famieshafie.blogspot.my/p/stickers.html

Sticker amat berguna dan kini anda boleh tempah mengikut keperluan anda... pelbagai kegunaan... pelbagai keperluan...http://famieshafie.blogspot.my/p/stickers.html
CARA CARA MEMBUAT TEMPAHAN STICKER
 1. Hantar gambar beresolusi tinggi atau artwork yang hendak di buat melalui e-mel "famieshafie@gmail.com" atau Whatsapp kepada nombor "019-2161401".
 2. Maklumkan saiz sticker dan kuantiti yang diperlukan.
 3. Depositkan bayaran pendahuluan melalui M2U sebanyak 50% daripada jumlah keseluruhan untuk kerja-kerja percetakan dan die-cutting di mulakan dengan segera.
 4. Lunaskan baki bayaran melalui M2U setelah menerima gambar menunjukkan produk sticker telah siap sepenuhnya.
 5. Sticker yang telah siap boleh di ambil di Tesco Bandar Bukit Puchong, Selangor. Bayaran tambahan perlu dilunaskan sepenuhnya sekiranya perlukan penghantaran melalui perkhidmatan Poslaju atau bayaran sebanyak RM100.00 akan dikenakan untuk Urgent Delivery kepada lokasi anda mana-mana dalam Kuala Lumpur, Puchong, Cyberjaya dan Putrajaya.

http://famieshafie.blogspot.my/p/stickers.html

JANGKAMASA SIAP STICKER

Kebiasaannya, setiap tempahan boleh siap pada hari yang sama sekiranya tiada lambakan kerja-kerja daripada tempahan-tempahan lain atau tiada masalah dengan artwork atau kualiti gambar yang dihantar. Secara anggarannya, selalunya kami mengambil masa selama sejam untuk menyiapkan 100 keping sticker, bermakna 500 keping sticker yang ditempah pada waktu pagi boleh siap untuk di ambil pada waktu petang manakala 1,000 keping sticker boleh siap di ambil pada waktu malam.

No comments:

Post a Comment

Do leave a comment. If you hate me... leave two.